12% meer bezoekers tijdens Lederwaren- & Accessoiredag 2015

Op maandag 23 maart vond de Lederwaren- & Accessoiredag plaats in C.A.S.T. “Voor o.a. schoenenretailers was deze dag perfect om zich te oriënteren en onder te dompelen in de wereld van tassen en accessoires”, zegt Nadine Rozenbrand van C.A.S.T. Enkele lederwarenleveranciers op niveau 2 in C.A.S.T. verwelkomden hun bezoekers met een leuke actie of giveaway.

Trend forecaster CR-Vision was aanwezig in de hal bij de entree van C.A.S.T. om retailers advies te geven over de musthaves voor herfst/winter ‘15/’16. CR-Vision heeft een driestappen-plan ontwikkeld waarmee retailers tassen kunnen opnemen in het huidige assortiment. Ook werd aandacht besteed aan de beste manieren om deze productgroep in de winkel te presenteren. Rozenbrand: “CR-Vision ontving veel enthousiaste reacties naar aanleiding van het advies dat zij gaven. De eerste kennismaking met leden en retailers is positief verlopen.”

Het bezoekersaantal van de Ledwaren- & Accessoiredag steeg met 12 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. “Overall waren er meer bezoekers”, zegt Rozenbrand. “Maar omdat zij zich door heel C.A.S.T. verspreidden, heeft misschien niet iedereen daar profijt van gehad.”
www.cast.nl

SONY DSC

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0