2e Editie van het Lederwaren Event komt eraan!

Na het grote succes van vorig jaar wordt dit jaar het Lederwaren Event  gepresenteerd in Utrecht op maandag 24 juni 2019 van 10:00 – 19:00 in de Metaal Kathedraal. Het Lederwaren Event is een mix van merkpresentaties, lezingen en het leggen van contacten. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties en word je de hele dag voorzien van eten en drinken, aldus de organisatie. Meer dan 20 merken die zich onderscheiden door lifestyle, imago en distributie presenteren hun nieuwste collecties, waardoor een verrassend overzicht ontstaat voor de bezoekers. ”Naast de deelnemende merken is er dit jaar ook ruimte voor boeiende lezingen. Zó gaan inkopen en inspiratie opdoen samen. Meerdere experts praten je bij over de laatste (online) trends en ontwikkelingen. Onderwerpen waar je als ondernemer, inkoper, retailer écht iets aan hebt.”

Het Lederwaren Event wordt dit jaar gehouden in de Metaal Kathedraal te Utrecht. De prachtige architectuur creëert een perfecte omgeving voor het Lederwaren Event. De locatie is dichtbij de snelweg en gemakkelijk te bereiken. Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein geheel gratis.

Op de website www.lederwarenevent.nl vind je alle deelnemende merken en informatie over de lezingen en kun je je registreren.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0