300 exposanten op I.L.M Winter Styles 2016

ILM (2)De I.L.M Winter Styles 2016 van 27 tot en met 29 februari in de Messe van Offenbach belooft weer alle ontwikkelingen te tonen rondom tassen, lederaccessoires en reisbagage. Voor deze editie verwacht de organisatie zo’n 300 exposanten uit meer dan twintig landen die hun collecties voor herfst/winter 2016/17 zullen laten zien.

“De beurs is al volledig volgeboekt”, zegt Arnd Hinrich, directeur van de Messe Offenbach. Volgens hem bepalen de trouwe exposanten mede het succes van de beurs. “Maar natuurlijk verwelkomen we ook graag nieuwe exposanten en zijn we blij met de toenemende belangstelling van internationale bezoekers”,  aldus Hinrich. Voor de komende editie in februari verwacht de I.L.M opnieuw zo’n 6.000 bezoekers uit meer dan vijftig landen.

De grote verscheidenheid aan nieuwe collecties die in februari worden verwacht, worden ook dit keer weer aangevuld met een kaderprogramma. Volgens de organisatie kunnen vakbezoekers met trendlezingen en modeshows uitzien naar nuttige tips. De komende editie wordt dit programma verfijnder afgestemd op de verschillende categorieën en producten die op de beurs getoond worden.

Verder stelt de beurs nieuwe, transparante stands op waardoor bezoekers makkelijker toegang hebben tot de verschillende presentaties. Op de zondag wordt er een Fashion Forecast gehouden, waarbij een vooruitblik wordt gegeven op het zomerseizoen van 2017. Zaterdag is er na de beurs weer een Chill Out Party, waarbij bezoekers en exposanten in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0