Trendz Voorjaar opent vernieuwde bovenverdieping

Beursorganisator Easyfairs opent zondag 12 januari de deuren van Trendz Voorjaar in Gorinchem. Het wordt de eerste voorjaarseditie van Trendz waarbij de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem wordt ingezet. Hierdoor breidt de beursvloer van Trendz uit met een paar duizend vierkante meter. Deze editie telt de beursvloer van Trendz Voorjaar onder andere zo’n 70 nieuwe exposanten. Bezoekers kunnen een speciale route volgen over de beursvloer die hen langs alle nieuwe exposanten leidt.

Verder maken alle bezoekers van Trendz Voorjaar kennis met de smartbadge technologie. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Het is de eerste keer dat deze technologie wordt geïntroduceerd op een Trendz-vakbeurs.

Trendz Voorjaar is op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 januari 2020 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Op de zondag is Trendz Voorjaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op de maandag van 10.00 tot 22.00 uur en op de dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.trendz-voorjaar.nl

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0