Adobe onthult innovatieve jurk

Adobe onthult innovatieve jurk

Adobe heeft een opvallende digitale jurk onthuld die op afstand kan veranderen, waarbij de patronen en kleuren met een simpele klik kunnen worden aangepast. De jurk, genaamd “Primrose,” werd gedemonstreerd door onderzoeker Christine Dierk in een video waarin ze de outfit droeg. Met behulp van een afstandsbediening kon ze de jurk van patroon en kleur laten veranderen, wat lijkt op iets uit een sciencefictionfilm.

De mogelijkheden van deze digitale kleding gaan verder dan statische outfits. De patronen kunnen geanimeerd worden en zelfs reageren op beweging. Het gebruikte technische concept achter deze kledingstukken zijn reflecterende lichtverspreidingsmodules, die gebruikmaken van reflecterende vloeibare kristallen, vergelijkbaar met die in slimme verlichtingssystemen. Elk van deze “lovertjes” fungeert als een klein schermpje.

De demonstratie van de Primrose-jurk oogstte applaus van het publiek en toonde de grenzeloze mogelijkheden van deze innovatieve kleding. Hoewel de functionaliteit grotendeels indrukwekkend was, leek de reactie op beweging nog enigszins glitchy en had nog wat finesse nodig.

De jurk is een intrigerende blik in de toekomst van mode, waarin digitale kleding en draagbare technologie naadloos worden geïntegreerd. Deze nieuwe technologie opent de deur naar meer aanpasbare en expressieve kledingstukken, waarmee mensen hun stijl op elk gewenst moment kunnen vernieuwen.

Bron MSN.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0