Ambiente met breed en veelomvattend aanbod

Van 7 tot 11 februari vindt Ambiente wederom plaats in Messe Frankfurt. Volgens de organisatie beloofd het een editie met een breed, diep en veelomvattend aanbod te zijn. Daarnaast biedt de beurs een uitgebreid programma met lezingen, bijzondere tentoonstellingen en andere activiteiten voor inkoop en inspiratie.

Om de vele verwachte bezoekers wegwijs te maken, is de beurs onderverdeeld in de segmenten Living, Giving en Dining. Naast het uitgebreide aanbod zijn er lezingen onder de naam ‘Ambiente Academy’ in de hallen 9.1 en 11.1. Ideeën voor de inrichting van de winkel, tips over online marketing en algemene en specifieke trends komen hierbij onder meer aan de orde.

Het segment Dining is met meer dan 2.100 exposanten het grootst en omvat de hallen 1, 3, 4 , 6 en 12. Naast het bekende aanbod is er de nieuwe HoReCa-hal 6.0. De hallen 8 en 9 richten zich met het segment Living op inrichting en decoratie. Diverse stijlen zijn zichtbaar in een veelheid van producten zoals interieurstoffen, meubelen, verlichting en accessoires. Voor winkelinrichting kan hier veel inspiratie opgedaan worden. Hal 8.0 richt zich met name op het hogere segment en lifestyle. Hal 11.0 omvat aanbieders van Urban Gifts, waarbij de steekwoorden design, trendy, functionaliteit én ecologische voetafdruk al dan niet samengaan. In 11.1 vindt de bezoeker de meer traditionele cadeaus.

Via de “Ambiente Navigator” app kunnen bezoekers zich voorbereiden op hun bezoek. Hierin staan niet alleen alle exposanten en producten en halplattegronden met standnummers, maar ook alle events en het laatste nieuws van de beurs.

Meer informatie en tickets: www.ambiente.messefrankfurt.com

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0