Ambiente is en blijft de grootste en belangrijkste beurs voor consumptiegoederen ter wereld

 In Businessnieuws

Ambiente 2022 zal volgend jaar opnieuw de toonaangevende beurs zijn voor consumptiegoederen. Meer dan 2.400 exposanten uit 74 landen hebben hun deelname bevestigd en kijken uit naar de kans om hun trendproducten te presenteren, orders te noteren en persoonlijk te netwerken na bijna 24 maanden onthouding van fysieke ontmoetingen. Op meer dan 272.000 bruto vierkante meter kunnen bezoekers een uitgebreid programma van informatie en inspiratie verwachten om de retailsector een nieuwe impuls te geven. Het wereldwijde netwerk van filialen en verkooppartners van Messe Frankfurt bevestigt ook dat exportgerichte klanten – zowel exposanten als bezoekers – een bovengemiddelde EU-conforme vaccinatiegraad hebben.

De feitelijke stijging van de Corona-cijfers in Duitsland en de berichtgeving in de media zorgen momenteel voor onzekerheid over de beursdeelname. “Elf weken voor de start van Ambiente op 11 februari 2022 is één ding heel duidelijk: Ambiente is en blijft de belangrijkste en meest internationale beurs voor consumentengoederen ter wereld”, licht Philipp Ferger, Vice President Consumer Goods Fairs, toe. “Er komen 22 niveaus met hallen waar de nieuwste producten en trends worden getoond, een uitgebreid randprogramma en de kans om face-to-face te netwerken. “Zeker nu beurszaken en persoonlijk contact met de industrie weer mogelijk zijn, waarderen we het zeer dat exposanten ons bijstaan en Ambiente in Frankfurt actief willen gebruiken als platform voor hun zakelijke contacten en productpresentaties”, aldus Ferger. De helft van de daling van het aantal exposanten is te wijten aan de reisbeperkingen die door de Volksrepubliek China zijn opgelegd.

“Daarnaast geven de internationale vaccinatiecijfers en de beoordelingen van de belangrijkste exposanten- en bezoekerslanden ons veel vertrouwen. Zelfs als een verplicht vaccinatiebewijs of herstel van Covid 19 zou worden opgelegd, zou een sterke internationale deelname realistisch en haalbaar zijn, omdat de vaccinatiegraad onder onze internationale exposanten en bezoekers die naar Frankfurt willen komen, volgens de steekproef van ons netwerk van filialen en verkooppartners bovengemiddeld is”, voegt Ferger toe.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0