Awardshow en workshops op &Trendz Hardenberg

TrendzDetailhandelevenement &Trendz in Evenementenhal Hardenberg brengt tijdens haar komende editie op 25, 26 en 27 september een aantal nieuwe onderdelen. Zo komt de organisatie met een awardshow, waar onder meer prijzen voor ‘het beste nieuwe product’ en ‘de mooiste stand’ worden uitgereikt. De winnaars worden zowel door het publiek als door bij het evenement betrokken professionals gekozen. Beiden brengen voor maandagavond 26 september hun stem uit. Op maandagavond worden de winnaars op de beursvloer bekend gemaakt.

Instagram

Ook nieuw is de workshop Instagram, die door Instagram-coryfee Anuschka Odau van Stylink Studio wordt gegeven. Volgens Odau biedt Instagram kansen voor retailers. Het snelst groeiende social media-kanaal telt op dit moment ruim 2 miljoen actieve gebruikers in Nederland. Wat daarbij opvalt is dat de interactie groter is dan op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. In de Instagramworkshop geeft Odau de bezoeker handvatten om snel en goed met het social mediaplatform aan de slag te gaan.

Trendhuisjestr

Stylink Studio is ook aanwezig met diverse Trendhuisjes op de beursvloer. Styliste Anna Borsboom richtte de huisjes in met producten van exposanten. Bij elk trendhuisje staat een verwijzing, zodat de bezoeker kan zien waar de producten op de beursvloer te verkrijgen zijn. Tegelijkertijd kunnen bezoekers inspiratie op doen voor het inrichten van hun eigen winkel.

Een uitgebreid overzicht van het programma is te vinden op de website van &Trendz. De beurs is te bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur (25 september), 12.00 en 22.00 uur (26 september) en 10.00 en 17.00 uur (27 september).

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0