Bijna 5.900 bezoekers op de I.L.M Offenbach

Van zaterdag 12 tot en met maandag 14 september vond in Offenbach de I.L.M plaats. In die drie dagen verwelkomde de Messe ruim 5.900 bezoekers, die zich uitgebreid lieten inspireren door de nieuwste lente/zomer 2016 trends en collecties.

“De I.L.M heeft onze verwachtingen overtroffen. De beurs trok dit jaar nóg meer internationale bezoekers”, zegt Hinrich Kappe, directuur van de Messe Offenbach. “Na een vrij moeilijk seizoen, en in een wat onrustige vakbeurs scene toonde de I.L.M kracht en betrouwbaarheid”, aldus de directeur. “Dat dit in de branche gewaardeerd wordt is te zien aan onze bezoekersaantallen. Het aandeel buitenlandse bezoekers lag dit jaar rond de 25 procent, 2 procent hoger dan in het voorjaar.”

De beurs bood op een compact oppervlakte van 12.879 vierkante meter plaats aan 286 aanbieders van tassen, klein lederwaren, reisbagage, businessartikelen en accessoires. Verder vonden verschillende modeshows plaats, en er werd informatie over de trends voor het lente/zomer 2016 seizoen gegeven. De beurs verdeelde deze trends onder in de vier stijlgroepen ‘Graceful Sports’, ‘Blooming Boom’, ‘Orient Express’ en ‘Sensitive Command’.

De volgende editie van I.L.M vindt plaats van 27 februari tot en met 29 februari 2016.

.ILM

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0