BUKELA Shoes nieuw bij Pauline Vellema Modeagenturen

Nieuw op de Nederlandse markt sinds dit voorjaar is BUKELA, een Deens schoenenlabel. BUKELA is in 2014 opgericht door Birthe Didriksen en Nick Søgaard, moeder en zoon, die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen en ontwerpen van schoenen. Hun visie is om een unieke collectie te creëren, een collectie die de kloof moet overbruggen tussen high street en geavanceerd high-end design. Daarbij is het uitgangspunt dat het merk omringd wordt door gezonde relaties, ethiek en duurzaamheid. Er is enorm veel respect voor de mensen achter het vak. BUKELA zorgt ervoor dat de schoenen op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd worden. Dat geldt voor productieomstandigheden, werknemersrechten en het milieu. Er wordt samengewerkt met kleine familiefabrieken in Italië, Spanje en Portugal, waar alle medewerkers als familie worden behandeld.

Elk seizoen wordt er een selectie laarzen, enkellaarsjes, schoenen, sandalen, pumps en sneakers gelanceerd. Deze kunnen op pre-order vrij ingedeeld worden. Bovendien heeft BUKELA een B2B waar in het seizoen continue gelimiteerde flash artikelen verschijnen die inspelen op een directe behoefte uit de markt.

BUKELA heeft een goede start op de Nederlandse markt gemaakt in het eerste seizoen en is klaar voor uitbreiding in met name de fashion boutiques in het midden/hoog segment waar de behoefte aan een modische schoen met een goede pasvorm steeds groter wordt.

Het merk wordt vertegenwoordigd door Pauline Vellema Modeagenturen, die de verkoop voor heel Nederland doet vanuit de nieuwe showroom in Eemnes.

http://www.paulinevellema.nl/

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0