Bulaggi viert 50-jarig bestaan met speciale collectie

Volgend jaar mei bestaat Bulaggi 50 jaar. Deze mijlpaal wordt groots gevierd door het familiebedrijf- onder andere met de introductie van de speciale ‘Celebrate’-collectie.

De jubileumcollectie wordt begin januari 2019 gelanceerd. De levering van het eerste onderdeel vindt half maart plaats. “Celebrate bestaat in totaal uit 4 verschillende groepjes,” laat het bedrijf weten. “Het is een aanvulling op de hoofdcollectie maar kan ook leuk gepresenteerd worden als een opzichzelfstaande collectie.” De tassen in de Celebrate-lijn zijn voorzien van een retro maar toch hedendaagse look; “het verleden in een hedendaags jasje,” aldus het bedrijf. De kleurelementen van zomer 2019 zijn prominent in de tassen verwerkt. Zo vindt men bijvoorbeeld oranje, fuchsia, kobaltblauw en wit terug in de designs. Modellen met een ietwat gedekte look zijn ook aanwezig. Denk hierbij aan zwart, wit en cognac met een accentje van lichtblauw.

Ook de unieke print waar Bulaggi bekend om is duikt in de Celebrate-collectie op. De prints zijn one of a kind en speciaal voor deze collectie ontworpen. Ze zijn te bewonderen op items als portemonnees, hobo’s, clutches en shoppers. De tassen in de jubileumserie worden ook allemaal voorzien van een eigen naam. Ze zijn vernoemd naar de dames die werkzaam zijn binnen het Bulaggi-team en geven daardoor wat extra aandacht aan het persoonlijke familieverhaal van het bedrijf. Een oranje hanger met de opdruk ‘Bulaggi 50’  en een oranje-roodwitblauwstrikje worden ook aan elk model in de Celebrate-collectie toegevoegd om de feestelijke gelegenheid extra luister bij te zetten.

De prijzen van deze speciale serie zijn verlaagd. “We hebben deze actie opgezet zodat de retailer extra kan profiteren van deze collectie en de tassen ook tegen een betere marge kan verkopen.” Bulaggi geeft ook aan meer te zullen investeren in beurzen, dit in het kader van de Celebrate-lijn. Zo trapt het bedrijf af met een bezoek aan Première Classe in Parijs, tevens het moment waarop de tassen voor het eerst te zien zullen zijn. Er wordt ook weer een bezoek gebracht aan de ILM,  Mipel en Pure London.

Een voorproefje van de nieuwe collectie:

 

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0