camel active bags ondersteunt retailers met nieuwe displays

Beeld: camel active bags display wallets

De licentiepartner Beheim International Brands GmbH & Co. KG, breidt zijn portemonneecollectie uit met nieuwe series en presenteert voor het kassagedeelte een compacte counter wallet display voor klanten, filiaalhouders en de detailhandel. Twee andere vrijstaande portemonnee-en riemendisplays vullen de presentatietools aan. De displays dienen als verkoopondersteuning en moeten in de periode vóór kerstmis zorgen voor extra oriëntatie en prikkels.

De portemonnee-en tassenexperts uit het Duitse Obertshausen presenteren voor de kerst 2019 de uitgebreide herfst/wintercollectie portemonnees en riemen. De bestaande portemonneecollectie omvat 21 NOS-series, waarvan 15 met de RFID-Safe-technologie. Dit programma wordt aangevuld met drie nieuwe portemonneeseries, die vanaf oktober 2019 geleverd kunnen worden.

Voor de presentatie van portemonnees op het verkooppunt wordt de handel nu twee mogelijkheden geboden: vanaf een minimumbestelling van 35 portemonnees (ca. €600,- euro) ontvangen klanten gratis de counter wallet display voor het kassagedeelte of een tafel om de producten te presenteren. Vanaf een bestelwaarde van €2000,- stelt camel active bags de grote, vrijstaande display gratis ter beschikking aan zijn partners.

“De verkoop van kleine lederwaren is vóór de kerst op zijn hoogst. Een opvallende presentatie van de producten leidt dus tot extra omzet. We zijn erg blij dat we de handel op dit moment kunnen ondersteunen met ons aanbod voor samenwerking”, aldus Michael Beheim, directeur van de licentienemer Beheim International Brands GmbH & Co. KG van camel active bags. De displays worden vanaf begin oktober 2019 tijdig geleverd aan de handel voor de aanloop naar kerstmis en kunnen vervolgens het hele jaar door worden gebruikt. Met deze actie wil het merk de verkoop van leren portemonnees en riemen verhogen en voor een aantrekkelijke presentatie van de producten zorgen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0