camel active krijgt twee nieuwe directeuren

Beeld: camel active

Het operatief en strategisch management van camel active wordt vanaf heden geleid door Frank Brüggemann en Volker Weschenfelder. Dat meldt camel active middels een nieuwsbericht aan Vakblad Trend Boutique. Met de aanstelling van dit directieduo maakt Bültel Worldwide Fashion GmbH de weg vrij voor een naadloze transitie van alle processen en de leiding van het merk camel active om op deze manier de strategische groeidoelstellingen te kunnen verwezenlijken. Naar aanleiding van de overname van de hoofdlicentie door Bültel Worldwide Fashion GmbH, zal de licentiestructuur verder worden gewijzigd. Eerder volgde al camel active footwear.

Beeld: Volker Weschenfelder via camel active

Weschenfelder is aangesteld als directeur van de afdelingen marketing, e-commerce en retail. Weschenfelder is sinds 2013 de directeur van camel active binnen CMLC GmbH. Daarvoor was hij hoofd marketing voor het lifestylemerk en was eerder zes jaar werkzaam bij Betty Barclay GmbH & Co. KG.

Beeld: Frank Brüggemann via camel active

Brüggemann is sinds 1993 werkzaam voor camel active bij Bültel Worldwide Fashion. In zijn nieuwe positie zal Brüggemann zich concentreren op camel active en zal hij als directeur van Bültel Worldwide Fashion verantwoordelijk zijn voor de mannen- en vrouwencollecties evenals de internationale groothandel.

“Wij combineren jarenlange ervaring op het gebied van marketing, product en verkoop. Samen met onze teams zullen wij camel active opbouwen tot internationaal lifestylemerk. Wij streven naar een nog intensievere penetratie van de Europese focusmarkten evenals de versterking van onze thuismarkt Duitsland. We zullen in direct-to-consume-activiteiten net zoveel investeren als in de wholesale om het volledige potentieel van camel active te ontsluiten”, aldus Frank Brüggemann, directeur Bültel Worldwide Fashion GmbH en EMEA-licentiepartner camel active.

Beide directeuren rapporteren aan Thorsten Suska, directeur van Bültel Bekleidungswerke GmbH.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0