Chabo Bags introduceert het vegan Soulmate label

 In Businessnieuws

Een nieuw tassenlabel is in aantocht. Chabo Bags introduceert het exclusieve vegan label Soulmate, dat onder de paraplu van Chabo Bags hangt. De tassen van Soulmate zijn van cactusleer gemaakt! De eerste Fashionable Vegan Soulmate collectie verschijnt in januari 2022.
“Chabo betekent ‘vriend’, Soulmate ook, de naam was dus snel gevonden. Bovendien geeft het woord Soulmate een fijne positieve vibe; precies wat het merk wil uitstralen.”, aldus een woordvoerder.

Leer van de Nopal Cactus
Het leer wordt gemaakt van de de Nopal cactussen uit Mexico. Aangezien cactussen in de woestijn groeien, hoeft er geen vruchtbare landbouwgrond te worden opgeofferd. Bovendien hebben cactussen geen water nodig. Alleen de volwassen bladeren van de cactus worden verwerkt; de plant blijft intact. Verder worden er in het verwerkingsproces geen chemicaliën gebruikt.

Voor de eerste Soulmate collectie worden er vijf basis modellen in drie kleuren uitgebracht: Een shopper/laptoptas, een handtas, een fashion bag, een clutch en een all-in-one telefoontasje. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren Sand, Black en Ruby Red.

Voor meer informatie: info@soulmatebags.com +31 348 203 041/ +31 651 280 790

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0