Chopard lanceert duurzame tas in samenwerking met Chloë Sevigny

Beeld: Chopard

De Amerikaanse actrice en fashion icoon Chloë Sevigny heeft samen met horloge- en juwelenhuis Chopard een duurzame tas ontworpen voor de’Green Carpet’ collectie van Chopard. Als eerste horloge- en juwelenhuis vervaardigt Chopard al haar collecties van 100% ethisch verantwoord goud. Met duurzaam geproduceerd leer wordt het engagement verder uitgebreid naar de collectie luxe accessoires.

Caroline Scheufele, artistiek directeur van Chopard: “Chloë is wereldwijd een stijlicoon. Toen ik hoorde dat ze ook in duurzaamheid is geïnteresseerd, wist ik dat ze de perfecte ambassadrice was om samen met Chopard een bijzondere tas te creëren. Bij echte luxe horen ook duurzame luxe accessoires.”

Chloë Sevigny: “Ik hou van merken die nieuwe wegen durven in te slaan. De juweliersbranche kent milieutechnische en sociale uitdagingen. Chopard heeft bewezen het beter te kunnen doen. Hun streven naar duurzaamheid inspireerde me, en mijn design komt feitelijk van het LOVE thema van Chopard: liefde voor mensen en onze planeet.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0