Coolcat sluit deuren

De kledingwinkels van Coolcat zullen komende maanden alsnog hun deuren sluiten, meldt RTL nieuws. De nieuwe eigenaar Retail Beheer, die de modeketen onlangs uit faillissement kocht, kiest ervoor om Coolcat als webshop voort te zetten en de fysieke winkels allemaal te sluiten. Eerder nog was het plan 56 van de 80 filialen open te houden.

Retail Beheer wil de webshop doorzetten onder de naam Coolcat Junior. Daar zal dan alleen nog maar kinderkleding worden verkocht, met name omdat die kleding online goed liep. De komende periode zal worden geïnvesteerd in de onlineactiviteiten, die volgens het bedrijf ook in andere landen succesvol zijn, aldus Retail Beheer in het persbericht.

Honderden mensen zullen naar verwachting hun baan verliezen. De nieuwe eigenaar koos er bij de doorstart al voor om het winkelpersoneel alleen maar tijdelijke contracten aan te bieden. Er wordt naast de sluiting van de fysieke winkels nog onderzocht of er met een deel van de winkels van Coolcat een nieuwe keten opgezet kan worden. Over dat idee is echter nog veel onduidelijk, meldt RTL nieuws.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0