Croon & Croon Design nieuwe agent PICARD

Beeld via PICARD

Per 1 januari 2020 is Croon & Croon Design de nieuwe agent van luxe tassenmerk PICARD. De tassen van PICARD worden vervaardigd op een traditionele manier waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen. Het merk bestaat sinds 1928 en komt voort uit een familiebedrijf. Zij hechten veel waarde aan de voortzetting van tradities en waarden en PICARD fungeert tevens als opleidingsbedrijf dat consequent het ambacht van het maken van fijne tassen doorgeeft.

Vandaag de dag werken meer dan 2.000 mensen wereldwijd voor PICARD en zorgen ervoor dat de producten over de hele wereld verkrijgbaar zijn. Het bedrijf geeft aan zich verantwoordelijk te voelen voor elk individueel lid van de PICARD-familie en stelt de hoogste kwaliteitsnormen voor mens en milieu.

Croon & Croon Design importeert merken en producten van over de hele wereld, voornamelijk op het gebied van wonen, lifestyle en design. Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, introduceren zij nieuwe collecties. Croon & Croon Design geeft de voorkeur aan bewuste producten. Goed voor mens en milieu.

Meer informatie: www.croon-design.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0