De klassiek lederen reistassen van Giuliano

Nieuw bij Giuliano zijn de Italiaanse reistassen. “Het zijn klassieke lederen reistassen met moderne lijnen. Ze zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en samengesteld met aandacht voor details; de kenmerken die onze lederwaren authentiek maken en het Italiaanse vakmanschap vertegenwoordigen. Het is ons doel om een product te realiseren dat voldoet aan de moderne behoeften- producten die nog steeds op de traditionele manier worden gemaakt.”

Groothandel Giuliano werd in 2003 opgericht en is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van tassen. Giuliano begon als een compacte winkel in Rotterdam, maar verplaatste na een enorme groeispurt naar een pand in Nieuwegein en later weer naar Vianen. Giuliano opende ook 2 andere vestigingen: een showroom in het World Fashion Center in Amsterdam en Trade Mart Utrecht. Hier kwam in 2013 ook een vestiging in Trade Mart Brussel bij. In 2014 lanceerde Giuliano een vernieuwde webshop. Er werd besloten om de focus vooral op de vestigingen in Amsterdam en Brussel te leggen en op de online verkoop, waarna de vestiging in Trade Mart Utrecht werd gesloten.

Inmiddels is Giuliano uitgegroeid tot één van de grootste tassengroothandelaren in de Benelux. “We hebben een ruim aanbod van verschillende soorten lederen- en kunststoftassen. Een leren tas, klein of juist groot, van handtassen, laptoptassen tot koffers; ons aanbod is gevarieerd. De voorraad wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd. Met maar liefst 2800 m2 aan magazijn zorgen we er voor dat er voldoende voorraad is en dat we dus snel kunnen leveren.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0