DELSEY viert 70ste verjaardag

Delsey2016 is het jubileumjaar van DELSEY. Het merk gaat dat gedurende het jaar vieren met een aantal limited editions. De eerste daarvan is een limited edition van de iconische bestseller, de HELIUM AIR. Deze wordt geleverd in een tie-and-dye-uitvoering, afgewerkt met een klassieke binnenbekleding en is verkrijgbaar in vijf formaten: Cabin Slim 55 cm, 55 cm Cabin, 64 cm, 70 cm en 76 cm; en in drie kleuren: grijs, paars en lichtblauw.

DELSEY zag in 1946 in Parijs het levenslicht en was het gevolg van een samenwerking tussen Emile Delahaye en de broers Seynhaeve. In die tijd produceerde DELSEY leren tassen en etuis voor camera’s en andere apparatuur. In 1970 nam de reisbagage van het merk een vlucht met ‘DELSEY Airstyle’, de allereerste lijn met bagage van hard materiaal en met de uitvinding van het trolleysysteem.

Parijs vormt met de lancering van de eerste pop-upstore, een elegante achtergrond voor de 70ste verjaardag van DELSEY. Deze zal in Parijs van 21 mei tot 19 juni het hoogtepunt vormen van een bijzonder jaar, stelt het merk.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0