Digitale academie Ambiente gelanceerd

Digitale academie Ambiente gelanceerd

De nieuwe Digitale Academie van de drie consumentengoederenbeurzen onder de paraplu van Messe Frankfurt vierde zijn première: de aftrap van de nieuwe digitale evenementenserie stond in het teken van duurzaamheid. De gezamenlijke Digitale Academie van de beurzen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld wil een kennisbank en inspiratiebron zijn voor fabrikanten en de handel. Deelnemers krijgen achtergrondinformatie en praktische tips om hen op weg te helpen.

Onder de titel Duurzaamheid als een Succesfactor: 360-gradenstrategieën voor Ontwerp, Productie, Verkoop en Recycling onderzocht futuroloog professor Anabel Ternès von Hattburg de vraag hoe bedrijven overtuigend kunnen inspelen op de toekomst met duurzaamheid. “Dit is een parameter waar je op de lange termijn rekening mee moet houden,” benadrukte de expert. Het onderwerp is hier om te blijven: “Meer dan de helft van alle consumenten is nu bereid om meer geld uit te geven aan een geloofwaardig duurzaam product.”

De tweede aflevering op 5 juli om 10.00 uur geeft een vooruitblik op de toekomst van de detailhandel, met China als voorbeeld. Registratie voor het gratis gebruik van de Digitale Academie is mogelijk op consumergoods.digital.messefrankfurt.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

6