Drie retail-inkoopbeurzen bundelen krachten in Retailevents Trendz

Trendz, @HomeEvent en SOCdays gaan samen één inkoopmoment vormen: Retailevents Trendz. Beursorganisatoren Evenementenhal en Dutch Trade Events spelen met dit samengaan in op de behoefte van de markt aan een one-stop-shopping moment voor ondernemers in de detailhandel. Op 10, 11 en 12 januari 2016 vindt de eerste, samengevoegde editie plaats in Gorinchem.

De eenwording van de drie beurstitels zorgt voor één complete inkoopbeurs die alles biedt voor de zelfstandige retailer. Van feest-, cadeau- en gemaksartikelen tot living, outdoor, design, beauty, fashion, stationery en kantoorbenodigdheden. De nieuwe beurs wordt drie keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar in Gorinchem en in het najaar in Gorinchem en Hardenberg.

Voorlopig blijven de huidige titels bestaan en is het samengaan voornamelijk merkbaar door de schaalvergroting in het aanbod van exposanten en een toename in bezoekers. Ook een wijziging in locatie is nieuw. Voorheen vonden de SOCdays en @HomeEvent plaats in de Brabanthallen. Nu is Evenementenhal Gorinchem en Hardenberg de thuisbasis.

Tijdens de eerste beursdag op 10 januari wordt de nieuwe naam en het nieuwe logo, dat de drie beurzen verenigt, gepresenteerd.

trendz

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0