Duifhuizen zet Boomerang-app in

Duifhuizen-boomerangDuifhuizen gaat met een campagne via de Boomerang-app haar doelgroep verbinden met het merk Duifhuizen. Voor het thema ‘Summer Vibes’ plaatst de tassen & kofferspecialist zes Boomerang-video’s op Instagram en Facebook waarin momenten in het leven van studenten en young professionals worden gekoppeld aan producten van Duifhuizen.

Boomerang is een standalone app van het platform Instagram, waarop Duifhuizen een account beheert. De app is een eenvoudige manier om onverwachte momenten vast te leggen. De video’s zijn tussen 15 augustus en 3 september te zien.

“Online content moet snel, persoonlijk, relevant en waardevol zijn, willen we onze doelgroep kunnen verbinden met ons merk”, aldus Commercieel Directeur Theo Duifhuizen. “Onze doelgroep heeft weinig tijd maar weet precies wat ze wilt. Om hun aandacht te behouden en op de lange termijn loyaliteit vergroten moeten we continu in blijven spelen op de trend en goede content creëren. Daarvoor is Boomerang een geschikt medium.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0