Eindelijk weer live op Ambiente 2022

 In Geen categorie

De huidige stijging van de Corona besmettingscijfers in Duitsland en de berichtgeving in de media zorgen momenteel voor enige onzekerheid met betrekking tot de beursdeelnames in het eerste kwartaal van 2022. “Tien weken voor de start van Ambiente op 11 februari 2022 is één ding overduidelijk: Ambiente is en blijft de belangrijkste en meest internationale vakbeurs voor consumentengoederen ter wereld”, legt Philipp Ferger, Vice President Consumer Goods Fairs, uit. “Meer dan 2.400 exposanten uit 74 landen hebben hun deelname in Frankfurt al bevestigd en kijken uit naar de start van de beurs. In vergelijking met het laatste event in 2020 is de bezettingsgraad van het beursterrein 87%.” Er zijn straks 22 halniveaus waar de nieuwste producten en trends worden getoond, een uitgebreid randprogramma en de kans om face-to-face te netwerken. “Zeker nu beurszaken en persoonlijk contact met de industrie weer mogelijk zijn, waarderen we het zeer dat exposanten ons bijstaan en Ambiente actief willen gebruiken als platform voor hun zakelijke contacten en productpresentaties”, aldus Ferger. Overigens is de helft van de daling van het aantal exposanten te wijten aan reisbeperkingen opgelegd door de Chinese overheid.

Alle informatie over de exposanten, het randprogramma en het aanschaffen van een toegangskaart is te vinden op www.ambiente.messefrankfurt.com.

Hygiëneconcept voor een veilig beursbezoek
De veiligheid van alle exposanten, bezoekers, partners en medewerkers heeft voor de Messe Frankfurt de hoogste prioriteit. Daarom heeft de beursorganisatie een veiligheids- en hygiëneconcept ontwikkeld in samenwerking met de verantwoordelijke autoriteiten van de deelstaat Hessen en met aanbevelingen van het Robert Koch Instituut (het Duitse RIVM). Het concept wordt continue aangepast aan de actuele omstandigheden. Tot de huidige maatregelen behoren bijvoorbeeld een 100% toevoer van frisse lucht in de beurshallen, een royale inrichting van hallen en ingangen om de gewenste veiligheidsafstanden te bewaren, intensieve reinigingsmaatregelen, een aan de hygiëne aangepast cateringconcept en het dragen van mond- en neusbescherming. Meer informatie over het hygiëneconcept en over toegang tot het beursterrein is te vinden op ambiente.messefrankfurt.com/hygiene.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0