Elena Lapko eigenaar van Noosa-Amsterdam

Het Nederlandse accessoiremerk Noosa-Amsterdam heeft een nieuwe eigenaar. De Russische distributeur van het merk, Elena Lapko, heeft het merk overgenomen. Het assortiment van Noosa-Amsterdam bestaat onder andere uit leren riemen, armbanden, tassen en portefeuilles. Het hoofdkantoor van het merk blijft in Amsterdam en de meeste werknemers zullen ook onder de nieuwe eigenaresse van het merk werkzaam blijven.

“Toen ik hoorde dat Noosa zou ophouden te bestaan heb ik meteen de voor- en nadelen afgewogen en besloten om het merk te kopen en de enige eigenaar te worden,” verklaart Lapko. “Ik heb altijd in het merk Noosa-Amsterdam geloofd en er geen moment over getwijfeld. Als ik in de gelukkige ogen van de klanten kijk, dan begrijp ik dat Noosa een speciaal merk is met een diepe betekenis. In de wereld van vandaag, waar mode soms het punt van absurditeit bereikt, is het heel belangrijk om de spiritualiteit en het geloof te waarborgen,” aldus Lapko.

De nieuwe eigenaresse wil overeenkomsten sluiten met vertegenwoordigers in Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk. Lapko wil ook de kopers in de Verenigde Staten van het merk overtuigen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0