Euretco heet voortaan EK

 In Businessnieuws

Alle bedrijven van EK Groep in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk gaan vanaf april 2022 verder onder de naam EK. Dit geldt ook voor Euretco. Zij zijn sinds 2015 onderdeel van de EK/servicegroup en bekend in Nederland met franchiseformules als Intersport, Hubo en Libris/Blz. De naamsverandering is onderdeel van een nieuwe strategie en cultuur van moederbedrijf EK/servicegroup. Op deze manier willen ze de internationale merkidentiteit van het bedrijf verder versterken. En zoals ze zelf zeggen over de nieuwe naam: “Korter, maar krachtiger!”


De EK Groep gaat de Europese positie van de organisatie én haar 4.200 aangesloten zelfstandig ondernemers, met hun ruim 8.000 winkels, verder versterken. Om nog beter in te kunnen spelen op de veranderingen in de markt en om de ontwikkelingen in het internationale retaillandschap actief vorm te kunnen geven, hebben ze gekozen voor de nieuwe titel.

En volgens Franz-Josef Hasebrink, CEO van de EK Groep gaat het verder dan dat: “We hebben het hier niet slechts over een nieuwe naam en een nieuw logo. Juist onze strategie en bedrijfscultuur zijn onder handen genomen. De nieuwe strategie vraagt ook om een vernieuwde, heldere en internationale merkidentiteit. Het is een logisch gevolg van de missie, visie, doelen en ambitie die we als groep hebben.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0