Expo Riva Schuh and Gardabags special edition

Expo Riva Schuh en Gardabags komen terug  met een speciale eenmalige editie van 16 tot 19 januari 2021, die een nieuwe start voor de sector betekent, dankzij nieuwe dynamiek en digitale mogelijkheden, aangezien het onmogelijk is om fysieke evenementen te organiseren. Het doel is om continuïteit te bieden aan het hart van het evenement: door de evolutie van de markt te begrijpen en zo professionals een scala aan instrumenten, reflecties en oplossingen aan te bieden, die de belangrijkste spelers op het gebied van internationaal schoeisel samenbrengen.

“Expo Riva Schuh en Gardabags gaan de uitdagingen aan die deze moeilijke tijd in de geschiedenis met zich meebrengt, en omdat we niet in staat zijn om een fysiek evenement aan onze gemeenschap te garanderen, zullen we in januari terugkomen met een Home Edition, gericht op digitaal en ontworpen om zowel de relaties als het bedrijfsleven te beschermen – stelt Roberto Pellegrini, voorzitter van Riva del Garda Fierecongressi. Het heeft altijd in ons DNA gezeten om een wereldwijd ontmoetingsplatform te bieden dat voorziet in uitwisseling en updates voor de sector. Door gebruik te maken van de knowhow die we gedurende vele jaren hebben opgebouwd, gaat deze editie verder met onze missie en zullen we doorgaan met het verkennen van nieuwe manieren om zaken te doen, waarbij we de fysieke grenzen van tijd en ruimte overwinnen. Het zal een unieke kans zijn om de relaties tussen kopers en exposerende bedrijven te versterken en hen te voorzien van waardevolle tools en inhoud. Deze speciale editie markeert het begin van een lange weg van evolutie, gericht op het leveren van nieuwe manieren van netwerken, training en het delen van inhoud aan al onze professionals, vooral in deze moeilijke tijd”.

Het evenement zal een nieuwe, nooit eerder geziene benadering van het digitale tijdperk aannemen, om solidariteit te geven aan een hecht netwerk van relaties door middel van een breed scala aan diensten en marketinginstrumenten. Onder de instrumenten die zijn ontwikkeld om het contact tussen bedrijven en kopers te verbeteren, biedt de beurs een verbeterde exposantencatalogus en een praktische, intuïtieve app die zowel vanaf de desktop als vanaf mobiele apparaten toegankelijk is. Bovendien zal de gereserveerde zone voor exposanten worden uitgebreid en is de gereserveerde zone voor bezoekers al in gebruik genomen om een directe dialoog mogelijk te maken en gepersonaliseerde manieren aan te bieden om de communicatie en informatie-uitwisseling doeltreffender te maken.

Om deze speciale editie nog meer toegevoegde waarde te geven, zal er van 16 tot 19 januari een evenement in live streaming zijn met als titel “Expo Riva Show – The shoe connection”. Het zal een brede selectie van talkshows, presentaties en getuigenissen bevatten, om het bedrijf van zowel exposanten als kopers te begeleiden, die door middel van succesvolle casestudies en directe confrontatie met opinieleiders uit de sector opnieuw kunnen genieten van de niet te missen kans om op de hoogte te blijven.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0