Gardabags in teken van circulaire economie en franjes

Op Expo Riva Schuh en Gardabags stond circulaire economie in de spotlight: proberen afval te verminderen en tegelijkertijd niet af te doen aan stijl. Daarnaast werden franjes en herfstkleuren veel gezien.

Steeds meer merken besteden aandacht aan ecologische duurzaamheid en presenteerden daarom een breed scala aan producten gemaakt van gerecyclede en geborgen materialen. De hedendaagse modellen werden geproduceerd met respect voor het milieu met behulp van ecologische materialen, met als doel aan alle alle smaken en wensen van iedere klant te voldoen,  zonder de modetrends uit het oog te verliezen. In de tassensector was het doel om goed gebruik te maken van al de afvalstoffen die een bijproduct zijn van de leerindustrie. Dankzij de toepassing van traditionele methoden, gecombineerd met een sterk element van vakmanschap, wordt tevens een hogere productkwaliteit aangeboden.

Daarnaast zijn franjes helemaal terug: de Texas- en rockstijl maakt een comeback. De ‘cabat’ of draagtas werd ook veel gezien: shoppers met verweven texturen, in donker gekleurd leer. Het assortiment tassen is divers, van ruime shoppers met lange riemen tot elegante, maar toch extravagante, clutch-bags met ongewone geometrische vormen, gemaakt van lichtgevende materialen met pailletten. Herfstkleuren lijken ook in te zijn: rood, bruin en donkergroen zijn de overheersende kleuren bij Gardabags.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0