Expo Riva Schuh en Gardabags samen

Expo Riva Schuh en Gardabags vinden plaats van 15 tot 18 juni 2019 in het expositiecentrum van Riva del Garda. Voorheen stond Gardabags tegenover Expo Riva Schuh in een aparte hal. Deze editie worden de beurzen samengevoegd. Hiermee is Riva Del Garda de enige beurslocatie die het aanbod van schoenen en accessoires voor de volume handel op één locatie samenbrengt.

“We volgen een strategie die onze missie ondersteunt, namelijk het aanbieden van een steeds zorgvuldiger selectie aan producten”, aldus Giovanni Laezza, General Manager van Riva del Garda Fierecongressi in het persbericht. “Eén locatie waar de twee evenementen samenkomen, biedt zowel retailers als verkopers een unieke mogelijkheid de belangrijkste spelers op internationaal niveau, in het bijzonder van China, Italië en India, in één keer samen te bezoeken en te spreken.”

Expo Riva Schuh ziet zichzelf als de belangrijkste beurs voor de Europese markt: 86% van de bedrijven die de beurs bezoeken is Europees. Er is vooral een stijgende lijn te zien in het aantal bezoekers uit Zweden (+ 35%), Portugal (+ 32%), Polen (+ 25% ) en Rusland (+ 17%).

Meer informatie vindt u op https://exporivaschuh.it/en

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0