Expo Riva Schuh & Gardabags: 11 tot 14 januari 2020

Nog minder dan een maand tot de volgende editie van Expo Riva Schuh & Gardabags. De januari-editie van de schoenen- en lederwarenbeurs vindt dit jaar plaats van 11 tot 14 januari 2020 in het Riva Del Garda Exhibition Center in Italië. Op de beurs presenteren zo’n 1545 verschillende bedrijven hun nieuwste collecties en inzichten. De bezoekersaantallen liggen rond de 12.000.

De beurs is steeds meer gericht op de internationale markt en is informatief en op digitale ontwikkelingen gericht. Professionals en bezoekers vanuit meer dan 100 landen exposeren hun producten en komen hier samen om te discussiëren over en ervaringen uit de markt te delen. Gardabags is het relatieve nieuwe deel van de beurs en vindt dit keer voor de vierde keer plaats, naast het al gevestigde Expo Riva Schuh die zijn 93ste editie ingaat.

De producten en branche-informatie worden gepresenteerd in 13 hallen, verdeeld over 33.288 m2. Er zal deze editie een breed scala aan diverse soorten informatie uit de branche worden gedeeld in het multifunctionele ‘Hangar D’-gebied. Ook komt er een nieuwe noord ingang, waardoor bezoekers met interesse in tassen, lederwaren en kleine accessoires het Gardabags gedeelte gemakkelijker kunnen bereiken. Tevens wordt de toegang tot de bedrijven in hal C van Expo Riva Schuh vergemakkelijkt.

Meer informatie: exporivaschuh.it

Afbeelding van LUM3N via Pixabay

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0