Expo Riva Schuh & Gardabags

Van 11 tot 14 juni 2022 is een nieuwe editie van Expo Riva Schuh & Gardabags terug naar het Riva del Garda Exhibition Centre. Dit is een internationale beurs gewijd aan schoenen, lederwaren en accessoires. Exposanten uit meer dan 30 Europese en niet-Europese landen hebben hun deelname al bevestigd.

Onder de gevestigde landen zitten ook Chinese exposerende bedrijven. Zij zullen deels fysiek aanwezig zijn en deels met het gebruik van de nieuwe hybride standservice. Deze is al getest tijdens de editie in januari. Ze zullen inclusief monsters aanwezig op de stands met de hulp van medewerkers en een directe verbinding met de fabrikant via het digitale platform van de beurs.

Ook werd er voor de kopers binnen en buiten de beurs nagedacht over het makkelijker maken van activiteiten. Zo is er een programma ontwikkeld samen met het ICE Agency (ITA – Italian Trade Agency) die hiervoor zorgt. Daarnaast staat de traceerbaarheid van producten centraal ​​in de nieuwe afspraak met Innovation Village Retail, een 2.0-dorp dat openstaat voor startups, bedrijven, instellingen en professionals. Hieronder vallen ook de 10 bedrijven die tijdens de Startup Competitie zijn geselecteerd. Zij zullen hun visie op een product of dienst toekomstgericht presenteren.

Duurzaamheid zal opnieuw de hoofdrolspeler zijn van evenementen, lezingen, inzichten en rondetafels die plaatsvinden op de Expo Riva Schuh & Gardabags.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0