Expo Riva Schuh & Gardabags: versterking band accessoiremarkt China

Expo Riva Schuh & Gardabags: versterking band accessoiremarkt China

Expo Riva Schuh & Gardabags blijft haar internationale reizen voortzetten, om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de accessoire- en schoenenmarkt en nauwere, effectievere relaties met belangrijke stakeholders in de industrie te onderhouden. Zo hoopt de organisatie van het evenement nog beter in te spelen op de behoefte van de industrie.

‘De Expo Riva Schuh & Gardabags Around the World’ richt zich op het versterken van blijvende partnerschappen met sleutelspelers in de mondiale lederwarenindustrieën. In april en mei werden bezoeken gebracht aan China, een land van cruciaal belang voor de productie van schoenen en accessoires.

In China werden talrijke institutionele ontmoetingen en rondleidingen gehouden om de vooruitgang van het land op het gebied van automatisering, robotica en geïntegreerde softwareontwikkeling te benadrukken, gericht op het verbeteren van productie, distributie en de holistische structurering van de toeleveringsketen.

Het bezoek aan China bood een diepgaand inzicht in de vooruitgang van de schoenenindustrie van ‘s werelds grootste producent, met indrukwekkende ontwikkelingen in technologie en productie-efficiëntie, mede dankzij de steun van de overheid.

Bron: Expo Riva

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0