Falke viert 125-jarig bestaan

Falke bestaat dit jaar 125 jaar.  Dit viert het iconische (been)modehuis met een lijn die volledig geïnspireerd is op collecties uit het archief.

Gevormd door sterke persoonlijkheden
“We zijn in ons bestaan gevormd door twee wereldoorlogen, door uitbreiding en door het overwinnen van de wereldwijde financiële crisis in 2008. Deze geschiedenis vroeg om sterke ondernemende persoonlijkheden, zelfs in moeilijke situaties. Gezien de huidige wereldwijde economische situatie, is dit nog steeds een vereiste ” aldus Falke in het persbericht

‘De markten tolereren geen stilstand ‘
Hoe het merk al die jaren relevant heeft kunnen blijven, omschrijft men bij Falke als volgt: “Merken kunnen in slaap vallen als ze hun innerlijke dynamiek verliezen. De wereld is sneller en is voortdurend gericht op het nieuwe. De internationale markten tolereren geen stilstand. Vooral de mode, ook de beenmode, haalt zichzelf voortdurend in. Voor Falke ligt de kunst in het bedenken van iets nieuws met behoud van de continuïteit als merk en het herkenbaar en aantrekkelijk blijven over de generaties heen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0