Fjällräven introduceert rugzak van PET-fles

Re-kanken-3De nieuwe rugzak Re-Kånken van Fjällräven is gemaakt van één draad en elf PET-flessen, met gebruik van minder water, minder energie en minder chemicaliën. Volgens het merk is alles aan deze versie nieuw, behalve het ontwerp dat zich al generaties lang heeft bewezen. De speciale editie van de Zweedse rugzak Kånken wordt geleverd in elf kleuren.

Het hoofdcompartiment van de Re-Kånken heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken erg makkelijk is. De rugzak is voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. Handige features zijn volgens Fjällräven het zitmatje in het achtervak, het ID-label aan de binnenzijde en de handgrepen aan de bovenzijde.

De rugzak zelf is ook recyclebaar en bezit dezelfde duurzaamheid en functionaliteit als de reguliere Kånken. Bij het nieuwe verfprocedé SpinDye wordt kleurstof toegevoegd op het moment dat de polyestervezels worden gesponnen. Dit bespaart grote hoeveelheden chemicaliën, water en energie, aldus Fjällräven. De gehele rugzak, zowel stof, draagband als voering, is gemaakt van hetzelfde SpinDye garen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0