Fjällräven opent nieuwe winkel in Amsterdam

Fjällräven opent nieuwe winkel in Amsterdam

Het Zweedse merk Fjällräven breidt uit met de opening van een tweede winkel in Amsterdam. De nieuwe locatie van de merkwinkel aan de Leidsestraat 9, vormt een aanvulling op de bestaande Fjällräven Flagship store aan de Rozengracht 219.

De kernactiviteit van Fjällräven is uitrusting voor het outdoor leven en trekking. Van kleding en accessoires tot rugzakken, tenten en slaapzakken. Sinds de oprichting van het merk in 1960, is de missie om meer mensen te inspireren en in staat te stellen tijd door te brengen in de natuur. Of dat nu is door middel van producten, het delen van outdoor kennis en inspiratie, of het organiseren van wereldwijde en lokale evenementen voor de groeiende gemeenschap van outdoor liefhebbers.

De nieuwe winkel in Amsterdam zal worden bemand door een deskundig team dat klanten advies geeft over nieuwe uitrusting. De merkwinkel zal ook fungeren als een hub voor de lokale outdoor community in Amsterdam en, naast de prachtige winkel aan de Rozengracht, evenementen en ervaringen ondersteunen die erop gericht zijn meer mensen het buitenleven te laten ervaren en in harmonie met de natuur te brengen.

De nieuwe locatie is gelegen aan de Leidsestraat 9 en wordt op 2 december 2022 geopend.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0