FRAAS en LOEVENICH bundelen krachten

FRAAS en LOEVENICH bundelen krachten

FRAAS en LOEVENICH kondigen een samenwerking aan, beginnend met de lente/zomer 2025 collectie. De bedrijven werken liever samen in plaats van tegen elkaar, meldt het persbericht.

FRAAS GmbH, aanbieder van textielaccessoires uit Wüstenselbitz, neemt per direct het merk LOEVENICH hoeden over. Vanaf de lente/zomer 2025 wordt het LOEVENICH assortiment geleid door V. FRAAS International Trading. De directeuren Sandra Frowein (LOEVENICH) en Andreas Schmidt (V. FRAAS) bezegelden de samenwerking begin juni.

Deze strategische samenwerking breidt het merkenportfolio van V. FRAAS uit en versterkt hun positie als vooraanstaand leverancier van accessoires in de mode- en lifestyle sector, meldt het persbericht. “De combinatie van ervaring en expertise belooft een succesvolle samenwerking en innovatieve productontwikkelingen. Door de overname van LOEVENICH kan V. FRAAS International Trading GmbH zijn klanten een breder scala aan producten bieden met bewezen betrouwbaarheid.”

Andreas Schmidt, Managing Director van V. FRAAS, zergt: “Samen streven we ernaar onze klanten meerwaarde te bieden. Het hoogwaardige assortiment van LOEVENICH wordt internationaal gedistribueerd door de betrouwbare organisatie van V. FRAAS. Dit stelt ons in staat om samen te groeien en een efficiënter en breder assortiment aan te bieden.”

Sandra Frowein blijft aan als Creative Director voor LOEVENICH en benadrukt de partnerschapsmentaliteit: “Dit is een samenwerking tussen twee experts die hun hart en ziel in hun werk leggen. Door onze krachten in design, klantgerichtheid en verkoop te bundelen, kunnen we grote dingen bereiken.”

In de lente/zomer van 2025 wordt de eerste LOEVENICH collectie van V. FRAAS International Trading gelanceerd.

Over V. FRAAS GmbH

Sinds 1880 staat V. FRAAS GmbH voor expertise in textielaccessoires. Met eigen productiefaciliteiten heeft het bedrijf zich gevestigd als wereldmarktleider. Sinds 2006 is V. FRAAS wereldwijd vertegenwoordigd met hun merk (FRAAS – The Scarf Company).

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0