Gallery FASHION & Shoes alleen digitaal, Gallery SHOES & Fashion uitgesteld

“Omdat de lockdown tot eind januari 2021 is verlengd, zal de hybride versie van Gallery FASHION & Shoes niet meer als fysiek evenement op de Areal Böhler kunnen plaatsvinden. Wij hebben onze exposanten hierover op 8 januari 2021 geïnformeerd: het formaat wordt nu alleen nog digitaal gehouden, maar zal langer duren: van 28 januari – 15 februari 2021. Ook het COVID-19-reglement maakt het onmogelijk om het Showroom Concept volgens plan uit te voeren”, aldus Ulrike Kähler, Managing Director of Igedo Company. Igedo Company is goed voorbereid: medio december 2020 werd een begeleidende digitale versie aangekondigd die de exposanten in staat zal stellen om de 3D-stands in dezelfde look & feel te gebruiken als Gallery FASHION & Shoes en om virtueel in contact te komen met professionele bezoekers en kopers.

Gallery SHOES & Fashion
“Door de prognose van de Duitse regering over de verder te verwachten COVID-19 maatregelen voor de komende weken en onze daaropvolgende gesprekken hebben we daarom besloten om de data van de volgende fysieke editie van Gallery SHOES & Fashion uit te stellen”, aldus Ulrike Kähler. Oorspronkelijk gepland voor 7 – 9 maart 2021, zal Gallery SHOES & Fashion nu plaatsvinden na Pasen, van 18 – 20 april 2021, op de Areal Böhler in Düsseldorf. De bijbehorende Showroom Concept is verplaatst naar 16 – 20 april 2021.

“Wij zijn van mening dat dit de beste service is die we de industrie op dit moment kunnen bieden om ervoor te zorgen dat we in de eerste helft van 2021 ten minste één fysieke bijeenkomst van de grond kunnen krijgen” besluit Ulrike Kähler.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0