Gardabags & Expo Riva Schuh terug naar originele data

Na een zeer weloverwogen dialoog met alle betrokkenen besloot Riva del Garda Fierecongressi afgelopen zomer om de evenementen Gardabags en Expo Riva Schuh te vervroegen naar december 2020. Dit met als doel om de keten een positieve impuls te geven. De veranderende internationale situatie heeft het maken van zakelijke reizen tot 31 december van dit jaar stil gelegd, met aanzienlijke beperkingen in de verstrekking van visa tot gevolg. Dit heeft Riva del Garda Fierecongressi doen besluiten om terug te keren naar de originele en traditionele data van de beurzen.

Hybride stands
De 5e editie van Gardabags en de 94e editie van Expo Riva Schuh zullen plaatsvinden van 16 tot en met 19 januari 2021. Nieuw bij deze edities zijn de ‘Hybride Stands’, gepersonaliseerde stands die op de beurs kunnen worden gedeeld of gehuurd. De stands zullen worden bemand door meertalig personeel, dat voldoende gekwalificeerd is en dat de taak heeft om de monstercollecties te verzorgen (afhalen, tentoonstellen en verzenden op het einde van het evenement) en dat ook de relatie en de onderhandelingen via videoconferentie tussen de klant en de exposant zal beheren.

Advies over financiering en export
“De betrokkenheid van Riva del Garda Fierecongressi is groot” aldus voorzitter van Riva del Garda Fierecongressi, Roberto Pellegrini. “Ons doel is om deelname aan de beurs te vergemakkelijken voor zowel de exposerende bedrijven als de bezoekers . Er zijn speciale overeenkomsten opgesteld met adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in de financiering van bedrijven en ook met agentschappen voor promotie in het buitenland. Deze samenwerkingen zijn bedoeld om alle deelnemers aan de beurs duidelijk en nauwkeurig aan te geven hoe zij toegang kunnen krijgen tot speciale financiering en economische stimulansen kunnen krijgen of hoe zij de procedures voor export kunnen vereenvoudigen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0