GOODS uitgebreid en positief ontvangen

GOODS uitgebreid en positief ontvangen

Op maandag 11 en dinsdag 12 september vond de gastexpo GOODS in CAST Nieuwegein plaats. Deze dagen stonden in het teken van lederwaren en accessoires en er was een breed assortiment van tassen, koffers, lederwaren, riemen, sieraden en bijbehorende accessoires terug te vinden.

De gastexpo van GOODS was deze editie uitgebreid met 350 m2. Onder andere de merken Chabo, Burkely, LouLou, Secrid, MŌSZ, Zebra, Orbit Key, en Bag2bag waren aanwezig.

De organisatie geeft aan dat de tendens van dalende bezoekerscijfers op nationale en internationale beurzen zich ook voort bij zette het event GOODS en dat ondanks de uitbreiding en het mooie merkenaanbod er minder bezoekers waren dan de voorgaande edities. Een veelgehoorde reden van afwezigheid was de personele bezetting op de winkelvloer.

“Ondanks het teruglopende bezoek zijn wij super tevreden over dit event en alle positieve reacties die we hebben gekregen van zowel bezoekers als exposanten”, aldus Marijn Verschure General Manager CAST.

De volgende editie staat (voorlopig) gepland op 19 & 20 februari 2024. Op 27 september zullen data van deze editie definitief worden vastgesteld.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0