Grote bereidheid onder Trendz-bezoekers om beurs te bezoeken

 In Businessnieuws

De eerste vakbeurs voor de retailers op het gebied van home decoration & lifestyle is Trendz Najaar op 22, 23 en 24 augustus 2021 in Evenementenhal Gorinchem. In de afgelopen weken neemt de belangstelling onder exposanten fors toe en breidt de beursvloer alsmaar verder uit met grote bekende en nieuwe namen. Verder heeft de organisatie een enquête onder haar bezoekers gedaan naar de bereidheid om Trendz Najaar te bezoeken. Hieruit blijkt dat maar liefst 86% van de bezoekers nu al bereid is om de beurs te bezoeken.

Beursorganisator Easyfairs heeft dit onderzoek uitgevoerd onder bezoekers van meerdere beurzen die dit najaar gepland staan. Meer dan 6.000 respondenten hebben hieraan deelgenomen. De gemiddelde score is een bereidheid van 90%. “Zelfs een beurs als Trendz die dadelijk als eerste aan de beurt is, zit nu al op 86%. Dat is een fantastisch resultaat en biedt ons, maar ook de exposanten veel vertrouwen. Trendz is de eerste beurs van Easyfairs die plaatsvindt. Dat is natuurlijk even spannend, maar de beurs staat er ontzettend goed voor”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Dat blijkt ook uit de groei van het exposantenaanbod in de afgelopen weken. Daarnaast krijgt het sprekersprogramma op Trendz Najaar meer vorm. De eerste twee namen zijn nu bevestigd: Frederique van Gemert over productfotografie en Martijn Muller & Martin Klomp over opvallen door oprecht jezelf te zijn. De aankomende editie van Trendz Najaar is te bezoeken op zondag 22 augustus van 10.00 tot 18.00 uur, maandag 23 augustus van 10.00 tot 21.00 uur en dinsdag 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0