Highlights Oilily Bags winter 2016

OililyMet de lancering van de SS16 en FW16 apparel collecties, neemt ook de tassencollectie van Oilily nieuwe stappen. De herkenbare prints en kleuren zijn onderdeel van het DNA van het merk, maar zijn dit seizoen vertaald naar het hedendaagse modebeeld. Inspiratie voor de nieuwe collectie vond Oilily in de spanning die een diversiteit van culturen, tijden en mensen met elkaar meebrengt.  Innovatie bereik je alleen als je deze diversiteit omarmt, stelt het merk.

De tassencollectie biedt meer diversiteit dan voorheen, voornamelijk in materiaal en afwerking. Er is bijvoorbeeld glanzend polyester gebruikt met een rib. Daarnaast zien is er een volledig effengroep gemaakt uit een gevoerd nylon dat afgewerkt is met een contrasterend borduursel. Ook presenteert Oilily dit seizoen een geklede lijn van gestructureerd kunstmatig leder, én een wolachtig materiaal dat het winterse gevoel onderstreept, gecombineerd met een cognac-kleurig PU.

Voor jonge moeders brengt Oilily  meerdere luiertasmodellen: verscheidene schoudertasmodellen, een shopper, en ook een rugtas. Deze Baby Bagselectie wordt ondersteund met een aantal kleine accessoires zoals een flessenhouder, een speenzakje en een separaat, multifunctioneel verschoningsmatje. De Stroller Bucket is een mandje dat aan de hendel van de kinderwagen, of aan de box, kan worden bevestigd, zodat alle kleine babyspullen binnen handbereik blijven.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0