Hoge bezoekersaantallen digitale Gallery FASHION & Shoes

“Hoewel een digitale versie geen vervanging is voor een fysieke beurs, is het wel een belangrijk, aanvullend instrument dat toegankelijkheid, continuïteit en service garandeert – en niet alleen in de huidige ongekende situatie. Wij waarderen deze ervaring en de blijvende toegevoegde waarde voor toekomstige hybride formats. Het fysieke evenement, als ankerpunt voor ons en onze partners uit de mode-, schoenen- en accessoirebranche, blijft echter absoluut onmisbaar.”, aldus Ulrike Kähler, Algemeen directeur van Igedo Company

Van 28 januari tot 15 februari 2021 maakten meer dan 80 exposanten gebruik van de digitale versie van de Düsseldorfse vakbeurs Gallery FASHION & Shoes. De verlengde looptijd bood ruimte voor ontwikkeling en groei, want in de loop van het evenement kwamen er nog meer exposanten bij. Ook de hoge bezoekersaantallen waren indrukwekkend: effectief maakten ongeveer 2.000 professionele bezoekers gebruik van het aanbod van een alternatief digitaal informatie- en bestelplatform.

Aanvankelijk gepland voor maart 2021, Gallery SHOES & Fashion zal fysiek plaatsvinden als een hybride format in de Areal Böhler van 18-20 april 2021. De voorbereidingen voor het fysieke evenement zijn al in volle gang en de branche kan zich verheugen op een uitgebreid aanbod. Ulrike Kähler verwacht dat de belangstelling voor de komende datum groot zal zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0