Huurverlaging voor outlets Roosendaal en Roermond

Eigenaar McArthurGlen komt de huurders in zijn 25 designeroutlets vanwege de coronacrisis tegemoet. De merken, waaronder die in de outlets in Roosendaal en Roermond, hoeven tot eind dit jaar minder huur te betalen.

Geen basishuur
Van 1 april tot en met 30 juni ziet McArthurGlen af van de basishuur wanneer een outlet dicht is. Van 1 juli tot en met 31 december wordt alleen de op omzet gebaseerde huur of de sterk verlaagde basishuur in rekening gebracht. De hoogste van die twee moet worden betaald.

Heropend
Inmiddels zijn achttien van de 25 outlets van McArthurGlen weer open. De outlet in Roosendaal was ruim een maand dicht, die in Roermond bijna twee maanden. In de heropende outlets is negentig procent van de winkels weer open. McArthurGlen gaat intussen door met de bouw van twee outlets: bij Giverny in Frankrijk en Birmingham in het Verenigd Koninkrijk. VIA Outlets, waar Batavia Stad onder valt, kwam eerder ook al huurders tegemoet. Wie de huur daar niet kan betalen, kan minimaal drie maanden uitstel van betaling krijgen. Ook worden de maandelijkse servicekosten verlaagd.

Bron: Retailtrends

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0