ILM gaat door ondanks coronavirus

De ILM vindt ondanks het opkomende coronavirus plaats zoals gepland van 29 februari tot en met 2 maart. Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het nieuwe coronavirus, heeft het City Health Office van Offenbach de hoogste gezondheidsautoriteiten geraadpleegd en een risicobeoordeling uitgevoerd voor de lederwarenbeurs. De medisch officier heeft besloten dat de ILM door kan gaan zoals gepland. Ter bescherming van bezoekers en exposanten heeft het City Health Office van Offenbach besloten mensen met ziekteverschijnselen als koorts, hoest of kortademigheid de toegang tot de beurs te weigeren.

Van 29 februari tot 2 maart 2020 staat de internationale beurs voor lederwaren in Offenbach in het teken van de nieuwste trends op het gebied van lederwaren als tassen, kleine lederwaren en accessoires tot reisbagage, paraplu’s en schoolartikelen. Veel bekende Duitse maar ook internationale merken zijn vertegenwoordigd op de ILM.

Dagelijks kunnen bezoekers de runway shows Bag World en Travel World bijwonen op level C3. Daarnaast vinden er tevens verschillende inspirerende lezingen plaats over onder meer de trends van het komende winterseizoen 2020-2021. Natuurlijk kunnen bezoekers hun hart ophalen aan alle nieuwe collecties en zullen zo’n 60 geheel nieuwe exposanten hun collecties tonen op de lederwarenbeurs. Als afsluiting kan men naar de ‘After Work Parties’ gaan op zaterdag of zondag vanaf 18:00 uur om te relaxen en te netwerken.

Meer informatie: www.ilm-offenbach.de

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0