Fysieke ILM geannuleerd, wel ILM Virtual Order Show

“De organisatie van de ILM beschikt nog niet over betrouwbare informatie van de autoriteiten. Ondanks een goede bezetting van 70% van de geplande ILM, kan dit helaas alleen maar leiden tot annulering. De ILM Virtual Order Show zal wel weer plaatsvinden van 10 tot 12 april 2021.”, aldus Arnd Hinrich Kappe, directeur van de ILM Offenbach.

Op de eerste ILM Virtual Order Show van 6 tot 8 maart hadden 30 exposanten hun virtuele stand geïndividualiseerd en hun producthighlights in een virtuele 3D-omgeving gepresenteerd. Een rondgang over de beurs, een plattegrond, een exposantenlijst en een begeleidend programma – de virtuele ILM staat ook voor een informatie- en bestelplatform en voor persoonlijke gesprekken.

Tijdens de drie dagen met ongeveer 1100 bezoeken aan de ILM Virtual Order Show maakten de vakbezoekers gebruik van en kregen zij de gelegenheid zich te informeren over het aangeboden begeleidende programma. “We zijn blij, dat er zoveel bezoeken zijn afgelegd, maar het is duidelijk, dat een dergelijk platform een succesvol ILM-handelsplatform niet kan compenseren,” zegt Arnd Hinrich Kappe. “In de toekomst zullen we de virtuele ILM verder uitbreiden en een stevige aanvulling op de fysieke ILM vestigen.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0