Jan Meerman wordt directeur INretail

jan meermanJan Meerman wordt de nieuwe algemeen directeur van INretail. Meerman is nu nog bestuursvoorzitter van de brancheorganisatie. Hem is tijden de bestuursvergadering op 24 mei jl. gevraagd de functie van algemeen directeur op zich te nemen. Meerman heeft dat aanvaard en begint op 1 juli in zijn nieuwe functie. Daarmee vertrekt Hanneke Verburg, die sinds 1 juni vorig jaar algemeen directeur was.

Meerman was tussen 1996 en 2004 al directeur van de brancheorganisatie voor winkels in kleding en sport toen deze nog CBW-Mitex heette. De afgelopen elf jaar was hij bestuursvoorzitter. Die functie wordt nu vacant. Inretail zegt binnenkort te starten met de werving van een nieuwe voorzitter.

De personele wisselingen komen voort uit de wens om het netwerk van de organisatie steviger te verankeren in de werkorganisatie. Het bestuur werd daarbij geadviseerd door een expert op het gebied van verenigingsmanagement. Leidend daarbij zijn de strategische visie INretail2020 en de doelen die hieraan gekoppeld zijn.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0