Kipling lanceert ‘Frozen’ collectie

Op 4 oktober 2019 lanceerde Kipling een speciale capsule collectie ter ere van Disney’s langverwachte film ‘Frozen 2’. De film verschijnt op 28 november 2019 wereldwijd op het witte doek.

De collectie omvat een selectie van rugzakken, handtassen, schoudertassen, buidels, pennenzakken en sleutelhangers met verzamelobjecten. De items bevatten mystieke prints en de geliefde personages Anna, Elsa, Olaf en Sven en prints die aansluiten bij de Scandinavische setting van de film.

Hoofdontwerpster Christine Lee legt uit hoe de collectie tot stand is gekomen: “Tijdens het ontwerpproces heeft ons team een collectie gemaakt om te laten zien hoe de personages zijn gegroeid en nu tot hun recht komen. We werden geïnspireerd door de individualiteit van de personages en probeerden hun geest te vangen in mini-capsules voor elk van hen. Voor Elsa hebben we haar kenmerkende schittering en bleke blues gebruikt in contrast met zwart satijn en fluweel, passend bij haar onverschrokken houding. Voor Anna bevatten de ontwerpen faux sherpa en corduroy geïnspireerd op haar nuchtere stijl. Tot slot heeft de capsule van Olaf zachte texturen zoals gewatteerd nylon en badstof dat matcht met zijn warme persoonlijkheid.”

Prijzen van de items variëren van €19,- tot € 169,- en zijn verkrijgbaar via Kipling.com, in Kipling winkels en in geselecteerde warenhuizen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0