Kipling lanceert Pride collectie

Beeld: Kipling (via UPR)

Speciaal voor Pride, lanceert Kipling een vrolijke collectie waarin alle kleuren van de regenboog terugkeren. De Pride collectie is onderdeel van de New Classics collectie en brengt oude modellen uit het archief van Kipling opnieuw tot leven, meldt een persbericht aan vakblad Trend Boutique.

De tassen zijn gemaakt van lichtgewicht crinkle nylon waardoor de tassen gemakkelijk gedragen kunnen worden. De regenboog kleuren staan symbool voor de diversiteit van de LGBTQI+ community. De collectie bestaat uit duffle bags, kleine pouches en ruime tote bags.

VF Corporation, het moederbedrijf van Kipling, is uitgeroepen tot een van de beste werkplaatsen voor leden van de LGBTQI+ community. Het bedrijf haalde voor het derde jaar op een rij een perfecte score van 100 punten in de 2019 Corporate Equality Index, uitgevoerd door de Human Rights Campaign Foundation.

“VF is bijzonder trots om voor het derde achtereenvolgende jaar een score van 100 te behalen op de CEI”, aldus Anita Graham, Vice President en Chief Human Resources Officer van VF Corporation. “We koesteren een cultuur die prioriteit geeft aan een inclusieve werkplek waar iedereen wordt gewaardeerd om wie ze precies zijn en hun unieke bijdrage aan ons bedrijf. Deze erkenning is een bewijs van de inclusieve mindset gedeeld door alle VF-medewerkers over de hele wereld.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0