Kris Venetis in directie van Spikes & Sparrow

Kris VenetisSinds juli is Kris Venetis directielid en medeaandeelhouder van Spikes & Sparrow. Venetis brengt een lange ervaring in de kleding- en fashionindustrie mee. Zo hij hij onder meer MEXX in Oost Europa en Rusland opgezet, en is daarna als board member verantwoordelijk geweest voor een groot deel van de omzet van Mexx in Europa. Verder gaf hij een aantal jaar leiding aan een van de grootste retailers van Rusland en de Oekraïne.

“De stormachtige groei in de afgelopen jaren maakte het voor mij onmogelijk alles alleen te blijven coördineren”, zegt Frits Besemer, oprichter van Spikes & Sparrow. “Zeker om door te blijven groeien. Kris is een man met jarenlange ervaring in het opbouwen en uitbreiden van distributie en het ontwikkelen van verkoopkanalen. De juiste man op het juiste moment, het kon niet beter”.

Kris Venetis voegt toe: “Frits heeft samen met zijn medewerkers een geweldige prestatie geleverd door Spikes te brengen naar waar het nu staat. Het is een prachtige uitdaging om de komende jaren samen met hem en het team Spikes nog verder uit te bouwen tot een merk waar Nederland trots op kan zijn.”

Om de huidige en verwachte buitenlandse expansie van Spikes & Sparrow goed vorm te kunnen geven zal Besemer zich vooral richten op productontwikkeling en Special Accounts, en focust Venetis  zich op marketing, branding en het opbouwen van de distributie, in zowel binnen- als buitenland.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0