banner-magazine

Trend Boutique

TREND BOUTIQUE – hét enige vakblad voor de eigentijdse ondernemer in lederwaren& reisartikelen en modeaccessoires. TREND BOUTIQUE is in de laatste jaren gegroeid tot een vakblad dat door zijn lezerskern in Nederland en België als trendy, offensief en commercieel wordt omschreven. De meerwaarde van TREND BOUTIQUE is hiermee weergegeven

Wie zijn onze lezers:

TREND BOUTIQUE bereikt alle niveaus: inkopers, verkopers en algemene leidinggevenden met beslissingsbevoegdheid. De lezerskern bestaat uit zelfstandige detaillisten, managers van onder andere franchiseketens, grootwinkelbedrijven en aanbieders in de lederwaren- en reisartikelenbranche zowel als de ondernemers in modeaccessoires. TREND BOUTQUE wordt zowel in Nederland als ook in het Nederlandstalige deel van België gedistribueerd.

Frequentie:

TREND BOUTIQUE verschijnt 6 keer per jaar. Met het informeren over nieuwe collecties, trends en nabeschouwingen ondersteunen wij de lederwaren- en reisartikelenbranche zowel als de ondernemers in modeaccessoires om goed geïnformeerd het nieuwe seizoen in te gaan. Naast het vakblad verschijnt er de digitale nieuwsbrief van TREND BOUTIQUE.

Redactioneel concept:

Met de rubrieken NIEUWS, MODE en BUSINESS informeren wij u over de ontwikkelingen, modetrends en achtergronden in de lederwaren- en reisartikelenbranche zowel als de ondernemers in modeaccessoires. Bij onze lezers peilen wij voortdurend de meningen over het blad. Deze worden geanalyseerd en verwerkt in het actuele redactionele concept. Hiermee bereiken wij de optimale aansluiting op de behoeftes van de accessoire branche.

Naast Trend Boutique heeft Blauw Media ook de volgende modebladen:

Vrouwenmode www.vakbladvrouwenmode.nl

Kindermode www.vakbladkindermode.nl

TRED www.vakbladtred.nl

Mannenmode www.vakbladmannenmode.nl

tb32017-cover
Trend Boutique 3 2017 is verschenen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0