Mascha van der Beek aan het werk bij De Basis

20160318_115804_resizedDe Basis B.V. heeft een nieuwe medewerker. Vanaf heden gaat Mascha van der Beek er aan de slag om de verkoop te ondersteunen. Van der Beek is zeer enthousiast over haar nieuwe baan. “Na het afronden van een project bij Pack Your Bag heb ik bij De Basis mijn nieuwe uitdaging gevonden. En deze uitdaging is echt op mijn lijf geschreven”, zegt ze. “Ik ben al sinds 2008 werkzaam in de branche en ben sterk in relatiebeheer. Met mijn verreikte kennis in reisbagage en private label hoop ik actief mee te kunnen denken met mijn relaties, om zo hun kansen te maximaliseren. Bij de Basis, een bedrijf waarin de kennis groot is in logistiek, distributie, inkoop en verkoop gaat er een wereld voor mij open. Er is zoveel mogelijk en ik sta te popelen om dit te delen met mijn relaties; bestaand of nieuw. Het is heerlijk om met vernieuwing te kunnen komen, voorraadhoudend te zijn en echt te kunnen inspelen op de wensen van klanten. Ik kan echt een steentje bijdragen, dat blijf ik toch wel heel bijzonder vinden.”

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0